VONK- strippenkaart

Ben je bekend met mijn werkwijze? Dan kan je hier een strippenkaart aanschaffen voor ‘on the job’ begeleiding. Op die manier zal je direct weer flow en rust ervaren in je bedrijf 

Merk je dat je tijdens het werken vastloopt op bepaalde vragen? Piekert over wat nu te doen? Of domweg niet kan kiezen welke kant het nu op mag?

Dan help ik je graag 1op1 op weg naar helderheid. In deze sessies begeleid ik je uit je hoofd en laat je antwoorden vanuit je gut-feeling. Geen kant-en-klare antwoorden dus, maar extra oefening om te leren de antwoorden uit jezelf te halen.  BOEK HIER DIRECT ✨

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

business strateeg

Ik zou deze sessie zeker aanraden aan anderen! Eigenlijk zou iedereen zo’n route moeten doorlopen voor de start van zijn/haar product, zodat je energie erachter klopt en je intenties helder en duidelijk zijn.

Amanda Hartog

spiritueel therapeut

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZ-psycholoog en coach

Als je doet wat je altijd deed,

krijg je wat je altijd kreeg…

Ben jij ready voor een nieuwe weg?

Ik gun mezelf die oprechte antwoorden en daarmee rust, tijd en focus in mijn bedrijf en boek direct: