VONK Roadmap

Voor een heldere richting en
een duidelijk plan in jouw leven.

Je hebt een gaaf bedrijf of een leuke baan, maar je twijfelt of dit het nou helemaal is. ‘Is dit wat ik nog jaren vol wil houden? Misschien wel maar met een paar belangrijke tweaks. Of misschien wil ik wel iets heel anders?’ Iedere keer als je erover nadenkt schiet je in je hoofd en mis je het gevoel. Mis je de ‘yes deze kant wil ik op’-vibe. Ben jij dit? Dan is de VONK Roadmap echt iets voor jou!

Jouw review hier? Dit bijzonder programma zit nog in de pilot fase. Op dit moment kan je met een fikse korting instromen. Zo optimaliseer ik mijn programma, vergaar ik mooie reviews en help ik jou tegelijkertijd. Interesse? Stuur me een bericht!

Jouw naam

‘Ik wist dat ik iets anders wilde in mijn leven, maar kwam er maar niet uit wat, en vooral HOE ik daar dan moest komen… Door het roodmap programma heb ik eindelijk helder wat me te doen staat. Ik voel eindelijk weer rust en helderheid. Dankjewel Rosanne’

Lieve

‘Kickstart livedag review: Wat een heerlijke dag was dat! Vol tijd en aandacht voor jezelf, omringt met gelijkgestemden die elk hun eigen proces doorliepen en tegelijkertijd waarde toevoegden aan mijn proces. Dit door er te zijn, open en eerlijk en zonder oordeel. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Rosanne heeft een mooie balans gedurende de dag tussen doen, denken en voelen en geeft ruimte voor emoties, gedachtes, de diepte in gaan of juist even lucht happen (letterlijk en figuurlijk; er was tijd voor een wandeling in de buitenlucht en ook voor een grapje en (dus) een lach). Je gaat naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten en vooral ook echt praktische handvaten om daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Kortom; een echte aanrader!’

Nico, coach voor drukke moeders

Het programma dat jou helpt om meer weer richting en focus te vinden in je leven.

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

Z

twijfelt over de stappen die je neemt
, je voelt dat er meer inzit, maar je weet nog niet wat

Z

je zoekt al een tijdje naar wat er nog meer zou kunnen en het denken met je hoofd helpt je niet verder

Z

je voelt aanzienlijk minder voldoening in wat je doet

Z

de dagen gaan voorbij zonder dat echte ‘wauw’ gevoel

Z

je gaat niet meer all-in in wat je aan het doen bent

Z

je voelt af en toe wel dat er meer in zit dan wat je nu doet, maar je zet nog niet de juiste stappen om erachter te komen wat het dan is (if you did, you would know the answer)

Z

je voelt spanning om erachter te komen, want het kan betekenen dat je nieuwe stappen mag ondernemen

Ik gun mezelf die rust, tijd en focus in mijn leven!

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN

Z

Hoe je uit je hoofd gaat. Je ego probeert je op dezelfde plek te houden en die denkt vanuit je oerbrein

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf en daardoor een plan kan maken die 100% bij je past

Z

Hoe je een onderneming kan creëren die jouw fijnste leven ondersteund, waarin leven voor werk komt.

Z

tap in op wat je van binnen al lang voelt en weet - als je eenmaal weet waar naartoe je mag, is het bedenken van je stappen nog maar een kleine stap vooruit

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een ander plan krijgt, een uniek plan dat op jouw leven gemaakt is

Stel je eens voor dat je kan definieren, waar je vanuit jouw diepste kern naar toe wilt. En dat je weet wat je moet doen om dat pad te blijven bewandelen.

Als je die tools hebt, als je dat kan, dan heb je skills for life. Dan kan je ten alle tijden opnieuw jouw pad bepalen. Kan je anderen helpen hun pad te ontdekken… 

Deze methode kan je keer op keer weer gebruiken om te doorvoelen:
– of je op het juiste pad zit
– of je lonkend perspectief nog goed voelt
– wat je vervolg stappen vanaf dat punt zijn

Lijkt je dat wat?

Product maken om te verkopen

Hoi, wat leuk om je hier te zien!

‘Mijn naam is Rosanne. Vanuit mijn ervaring als ergotherapeut en mijn rol als manifestatie en essentie coach begeleid ik ondernemende vrouwen die weten wat ze willen, maar soms twijfelen door alle kennis die ze al hebben.

Die klaar zijn om ‘niet helpende overtuigingen’ los te laten en voelen dat het tijd is om te gaan staan voor zichzelf. Dát is vrijheid!

De vrijheid om niet, zoals het hoort, een goed plan te bedenken. Maar om te durven luisteren naar wat je eigenlijk allang wist. Om te durven voelen wat er eigenlijk in je speelt en van daaruit een gepast actieplan te maken. 

Voor VONK ontwikkelde ik een methode waar vanuit je met veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. 

Maar ik ontdekte dat het op zoveel meer vlakken in te zetten was. Veel onderneemster die bij me kwamen gebruikte de methode om weer richting te vinden in hun bedrijf en hun leven. 

En zo ontstond de pilot waarin ik de training met wat milde aanpassingen nu ook aanbied voor precies dat doel: om op een gefundeerde manier te (her)ontdekken wat het is dat je nu echt wil én hoe je hier komen kan.

Wil je hier meer over weten? Plan dan een inspiratie gesprek en we kijken samen of deze methode ook iets voor jou is!

 

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE 3 MAANDEN

1 live kickstart dag, volledig verzorgd, waarin je de blauwdruk van jouw pad gaat blootleggen zodat je helder weet waar je naartoe wilt en wat je daarvoor mag doen

3 online begeleiding sessies van 1-1,5 uur waarin we kijken waar je tegenaan loopt, je leert loslaten via de 'Sedona methode' en je met een heldere visie weer verder kan

De mogelijkheid om via Whattsapp in te checken en vragen te stellen tussen de sessies door

Marieke(42) wist het zeker, ze wilde dingen anders gaan doen.

Ze wilde eindelijk meer haar eigen leven gaan leiden.

Na zoveel jaar geleefd te zijn door haar werk en haar relatie was het tijd voor verandering! Nu was het tijd voor Marieke! Marieke probeerde verschillende trainingen, probeerde te praten met haar partner. Het leverde wel wat kleine verbeteringen op, maar echt zoden aan de dijk zetten deed het niet.

Wat Marieke miste was een duidelijk pad. Een pad waarvan ze zeker wist: dit is het! Een pad met een duidelijk perspectief, waardoor ze niet alleen wist wáár ze naartoe wilde, maar ook welke stappen in welke richting ze moest zetten om daar te komen….

En zo kwam Marieke bij het persoonlijk leiderschap programma van VONK

VONK Roadmap 

€1247,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben geen zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

Nee, deze training is zowel voor particulieren als voor ondernemers. Let wel op, de prijs staat hier genoemd zonder btw, deze komt er dus nog bij.

Hoe lang blijft deze pilot?

Dat weet ik nooit van tevoren. Ik ontwikkel graag ‘on the go’, en zo ook hier. Heb je interesse? Boek dan nu je gesprek.

Krijg ik ook werkboeken? Of toegang tot jouw online Kickstart training?

Deze training is grotendeels gebaseerd op de Kickstart online training. Je krijg dan ook voor nu toegang tot alle modules en werkboeken van de Kickstart online training. Je mag deze ook altijd op een later moment voor bijvoorbeeld een nieuwe training gebruiken.