VONK business ondersteuning

Voor als je soms dobbert in je bedrijf, maar liever een gefocuste en  heldere route klaar hebt.

In dit lidmaatschap sta ik volledig tot jouw beschikking om jouw route en acties weer helder te krijgen. Waardoor je direct weer flow en rust in je bedrijf ervaart en je met gemak jouw doelen behaald.

Dobberen‘ Het klinkt heerlijk, zacht, relaxed…. Maar wel mits op vakantie en met die cocktail in je hand, toch!

In je bedrijf is dobberen helaas niet zo effectief. Sterker nog, al die tijd dat je dobbert, kost je geld. Want wat als je in die tijd een knaller van een mail had geschreven? 10 mensen had benaderd? Of met inspiratie gewerkt had aan je nieuwe training?
Toch doen dobberen we allemaal, en vaak te lang…
De vraag is, wat kan je doen als je merkt dát je dobbert, dat je vastloopt in (dezelfde) vragen. Of wanneer je domweg niet kan kiezen welke kant het nu op mag?

Dan ben ik er dus voor je. Ik help je graag op weg naar helderheid, zodat je niet blijft dobberen, maar z.s.m. door kan in het behalen van jouw doelen. In deze sessies help ik je uit je hoofd en laat je antwoorden vanuit je gut-feeling. Ben jij klaar voor deze heerlijke helderheid?

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

business strateeg

Ik zou deze sessies zeker aanraden aan anderen! Eigenlijk zou iedereen zo’n route(Kickstart) moeten doorlopen voor de start van zijn/haar product, zodat je energie erachter klopt en je intenties helder en duidelijk zijn.

Amanda Hartog

spiritueel therapeut

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZ-psycholoog en coach

WAT IS HET PLAN?

START:

Kies je voor de KICKSTART upgrade? Dan starten we samen  met een LIVEDAG, waarin je via de unieke KICKSTART methode jouw route voor jouw bedrijf OF jouw blauwdruk voor jouw nieuwe (online) training in 1 dag neer gaat zetten.

Hiermee zet je direct een heldere focus waar we steeds op terug kunnen grijpen.

VOORTZETTING:

Hierna vervolgen we op jouw tempo. Samen plannen we vervolg afspraken in om te zorgen dat je in die mooie flow jouw doelen kan gaan behalen.

Loop je vast? Dan app je me, en plannen we zsm een gesprek in. Hier zit geen limiet aan, ik ben er voor jou.

Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Ik gun mezelf die oprechte begeleiding en heldere antwoorden en daarmee rust, tijd en focus in mijn bedrijf! Ik boek direct een gesprek in!