(eindejaars) evaluatie tijd! Incl. gratis video workshop

Het is nooit te laat voor een evaluatie en nooit te vroeg om vooruit de blikken op jouw te komen manifestaties…. En daarom nam ik deze gratis video workshop voor je op.

Eigenlijk was ik van plan deze video eind december voor jou op te nemen. Maar ik was niet fit en besloot de energie die ik had puur op mezelf te richten. Toch kon ik wederom niet anders dan concluderen dat deze specifieke manier van evalueren en je manifestaties voor 2021 neerzetten zó ontzettend helpend is.

We zijn zo gewend geraakt aan altijd vooruit willen dat we snel vergeten wat we eigenlijk al bereikt hebben. En juist wat we al meegemaakt hebben kan dienen als les, of als specifieke intentie voor het nieuwe jaar! Zonde dus om over te slaan…

Vandaag, vrijdag 8 januari heb ik toch besloten deze video voor jou op te nemen.

In deze video neem ik je mee in

  • een geleide meditatie, waarin je even lekker mag ontspannen en de intentie legt voor vertrouwen. Vertrouwen dat er op deze werkwijze jouw mooiste boodschappen naar voren mogen komen.
  • 3 korte oefeningen gericht op jouw (jaar) evaluatie
  • 3 korte oefeningen gericht op jouw komende manifestaties in 2021
  • 2 korte afrondende eind opdrachten die je helpen om alles samen te vatten en je voorzien van affirmaties én jouw 3 intentie woorden die jou heel 2021 richting zullen geven.

En dit alles vanuit rust, plezier en overzicht. Ik ben benieuwd op welke manier deze video workshop jou heeft mogen dienen. Ik kijk uit naar je reactie.

Enjoy!

0 reacties

Gerelateerde artikelen

CONTACT

VOLG ONS OP

SPOTLIGHT