Tarieven

Wat kost mijn deelname aan de Vonk Academy? Jouw eigen cursus door ons op de academy plaatsen kan tot 01-12-2019 voor slechts eenmalig:

$

150,- euro ex btw. Voor een mini cursus (tot 2 hoofdstukken, 3 videos)

$

375,- euro ex btw. Voor een kleine cursus(tot 5 hoofdstukken, 15 videos)

$

575,- euro ex btw. Voor een grote cursus(tot 12 hoofdstukken, 35 videos)

$

Prijs op maat voor een grotere cursus dan hierboven beschreven.

Hierna krijg je 85% van de verdiensten per verkochte cursus. De overige 15% investeren we in het optimaliseren van de leeromgeving en genereren van meer bezoekers in de shop. Potentieel dus ook meer klanten voor jouw cursus. Op deze manier helpen we je een handje om jouw bereik te vergroten. Samen staan we sterk!

Wil je later tekst laten aanpassen aan de cursus? Dat kan gratis (tot 2 uur aanpas tijd) vanaf een omzet van 2000 euro op jaarbasis. Heb je minder omzet? Dan kan je tegen gereduceerd tarief de wijzigen laten doorvoeren.

Los van deze kosten heb je dus geen maandelijkse kosten (zoals op bijvoorbeeld Ruzuku of andere leeromgevingen) of hoge kosten voor het maken van een eigen leeromgeving met alle betaalsystemen, plug-ins, enzovoorts.

Spotlight. Allicht is je al opgevallen dat we een spotlight functie hebben op het platform. De spotlight is er om meer zichtbaarheid te geven aan jouw cursus. Zo kan je bijvoorbeeld, als je merkt dat je verkoop daalt, jouw cursus laten uitlichten. Stuur ons een bericht voor informatie hierover.

 

CONTACT

Rosanne Verburg
info@vonkacademy.com
www.vonkacademy.com
KvK: 72203099

VOLG ONS OP

SPOTLIGHT