ondernemen vanuit jouw vuur

Dat is waar VONK voor staat

VONK is ontstaan vanuit een wens om vuurtjes aan te wakkeren. Om de ondernemende vrouwen uit Nederland en België te laten ervaren wat de kracht van het luisteren naar haar fysieke sensaties is. Hoe je moeiteloos jouw producten kan creëren en met gemak en vertrouwen jouw markt kan domineren. 

De academy is een warme thuis plek voor inspirerende cursussen, laagdrempelige inspiratie, echt een plek op je vuur op te laten laaien.
Het is een plek waar je als inspirator jouw cursus kan laten plaatsen zonder technisch gedoe én hulp kan vinden bij het creëren van jouw online cursus. Are you in?!

Het gezicht achter Vonk

‘Wat kan jij mooi, puur, rustig en duidelijk vanuit jezelf iets overbrengen…’ Dat is de feedback die ik laatst nog kreeg na een workshop. Het trof me, want dat is nou ook net precies wat ik zo belangrijk vind. Door hetgeen te doen wat je diep van binnen voelt, anderen raken en hopelijk inspireren hetzelfde te doen.

“Liefde en aandacht geven aan mijn eigen inner vuur, en daarmee andere vuurtjes aanwakkeren. 

I love it!”

Mijn naam is Rosanne Verburg, founder van VONK, manifestatiecoach en essentie zoeker.

Ik ben gepassioneerd en rustig, eerlijk en zacht, direct en liefdevol. Ik ben een generalist met een specifieke missie; zoveel mogelijk ondernemende vrouwen te laten ontdekken wat ze werkelijk willen, door écht te voelen en van daaruit hun acties ondernemen. Zodat je 100% achter jouw boodschap staat. Heerlijk toch?!

 

De voorkeur van ons brein

Ons brein is, hoe subtiel ook, gewend om de gebaande paden te bewandelen. Dit betekend dat als je jouw product gaat maken, je al snel zal verzanden in vormen en woorden die je vaker gebruikt of veel om je heen gehoord hebt.

 Op deze manier wordt het logischerwijs lastig om jezelf met jouw product te onderscheiden van alle anderen. Jij mag dan wel weten dat jij super expert bent, maar als je dat niet op een authentieke manier kan overbrengen, hoppen je klanten zo verder naar de volgende…

 En dat heb ik aan de lijve mogen ondervinden. Daar stond ik dan: een succesvolle carrière als ergotherapeut achter me, mijn coachingsopleiding met lof afgerond, extra opleidingen gedaan, maar die klanten….. die bleven uit. 

Ik was nr 13 in een dozijn geworden..

 

Wat maakte het verschil?

Langzaam zag ik mijn bankrekening krimpen. Ook merkte ik dat ik met het praten over mijn onderneming steeds onzekerder werd. Ik had moeite met uitleggen wat ik nou precies deed. Super frustrerend!

Ik ben van huis uit een generalist, ik kan en wil veel. Maar in de huidige competitieve markt is dat niet bepaald helpend. Samen met mijn businesscoach filterden we mijn skills tot de essentie. Dit was enerzijds heel fijn(want ‘hallo marketingplan’), maar ik merkte dat ik nog steeds de connectie miste tussen mijzelf en mijn nieuwe missie.

Het was dat moment dat ik vol in de experimenteerfase van de VONK-methode zat en besloot deze op mijzelf toe te passen. En de rest is geschiedenis. 

Hallo nieuw inspiratie bedrijf (VONK!)

Hallo nieuwe training (Kickstart 1op1groep en online!)

Hallo inspirerende klanten (zie reviews!)

Wat is die VONK-methode?

Er zijn technieken die je helpen om in te tappen op jouw onderbewuste. Ook zijn er technieken die je helpen jouw fysieke sensaties als geleide systeem te laten fungeren.  

Bij VONK combineren we beiden om te komen tot een out of the box en super authentiek resultaat.   

Ik leer je eerst als persoon terug te keren naar jouw fysieke sensaties, te voelen wat er gebeurd in je lichaam. Als je die skill onder de knie krijgt, wordt het steeds gemakkelijker om te voelen of iets een ego gedachte is, of echt uit jouw kern komt, en dus jouw waarheid is…

Als je aan de slag wilt met jouw product zorg ik ervoor door de juiste voorwaarden te scheppen dat je zelf jouw route kan laten uit vloeien op papier. Met aan het einde altijd en gegarandeerd een uniek resultaat. 

 Spreekt dit je aan, maar wil je eerst eens zien of het ook echt klikt, stuur me dan een bericht en dan plannen we samen een vrijblijvend gesprek in, waarin ik je de kracht van de fysieke sensaties laat ervaren.

Voel je vrij en boek een vrijblijvende kennismaking