We hangen onze vuile was liever niet buiten. Maar net als de echte was, hebben onze gedachtes soms frisse lucht nodig… Gedachtes van onzekerheid, frustratie en boosheid die we binnen houden kunnen al snel grootser worden.  

Net als de was: alles wat je binnen houdt wordt muf, bouwt zich op, en daarbovenop: wordt vaak erger. 

Herken je dat? Dat die spanning zich opbouwt?

Dus, wat ga jij doen? Je blijven verstoppen voor je eigen gedachtes en gevoelens? Of durf je ze, in zachtheid, aan te gaan kijken? 

Zodat ze lucht krijgen en kunnen vervliegen.

Radical Honesty heeft dit principe in haar basis: ‘uitspreken, doorvoelen en de boodschap erachter naar buiten laten komen.

Kirsten(van 5D geneeskunde) en ik zijn fan van deze manier van communiceren. En willen niets liever dan anderen hierin meenemen omdat deze manier van leven zo ontzettend veel voordelen heeft!

Door de methode van Kirsten en Rosanne besef ik hoe vaak we uit het moment gaan door veel te veel woorden te gebruiken en hoe we daarmee ons eigen boodschap of gevoel ontkrachten. Kirsten en Rosanne stralen zoveel rust uit, zoveel verbinding met zichzelf en de ander. Dat is precies wat ik zelf ook wil ervaren en waar ik naar toe wil en ik kan niet wachten om hiermee verder te gaan!

Nynke, 43

Het was voor mij een zeer bijzondere ervaring en vooral om mijn kwetsbaarheid te durven tonen in een groep. Het is erg mooi om te zien dat kwetsbaarheid een zeer mooie kracht is terwijl het vaak gezien wordt als zwakte omdat het ego vindt dat wij `sterk` moeten zijn…
Terwijl het ECHTE ZIJN is zoveel meer betekent dan het EGO….

Mirjam, 53

Jullie manier van werken is ‘de’ tool om meer naar binnen te keren , te voelen,… Jullie zijn zó liefdevol. Ik voelde me direct op mijn gemak en voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen.
Jullie aanpak is super doeltreffend. Bedankt !

Simonne

Wat denken we eigenlijk echt?

Grappig feitje: Bij toeval zaten Kirsten en ik samen in een Radical Honesty weekend workshop. Bij aanvang konden we elkaar niet pijlen, zaten steeds in elkaars irritatie zone en triggerde met onze karakters van alles bij elkaar.Kirsten vond mij te outgoing, en ik vond het super lastig dat ik Kirsten door haar ingetogenheid niet kon lezen.

Daarbij dacht ik dat ze me niet aardig vond wat ik ook super lastig vond.

Wat had ik haar ooit misdaan??

Tijdens de Radical Honesty weekend workshop leerden we beiden onszelf uit te spreken, te doorvoelen wat er gebeurde in ons lichaam en van daaruit, vanuit echtheid te delen wat er echt speelt. Dat weekend was zo’n eye-opener voor onze soon to be vriendschap… Vanuit echtheid vind je de verbinding. Vanuit echtheid is er geen onzekerheid. En dat is wat we jou ook zo gunnen.

Passief inkomen als ondernemer

Rosanne over Kirsten

Kirsten is van huis uit arts in de psychiatrie. En natuurlijk is ze nog zoveel meer:

Kirsten is integer, sensitief en draagt -als je het mij vraagt- de wijsheid van 7 generaties vrouwen voor haar met zich mee

Met haar drang naar een meer holistische benaderingswijze is ze haar eigen praktijk gestart, waarbij ze haar klanten helpt om van een standaard 2D blik op een klacht, deze vanuit een 5D view te bekijken.

Vanuit haar diepe wetendheid helpt ze haar klanten om niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de gedachten, emoties, het energiesysteem en de omgeving te bekijken. Vet toch? (je kan hier haar website checken)

 

Kirsten over Rosanne  

Wat ik zo mooi aan Rosanne vind is haar energie! De puurheid, haar echtheid, haar kracht die zij omzet naar “bouwen”. 

Met behulp van authenticiteit creëren, zodat het klopt en stroomt. Dat vind ik het mooiste wat er is en dat is wat Rosanne doet. 

Haar liefdevolle en respectvolle benadering waarbij zij zichzelf ook nog kwetsbaar op durft te stellen is de ideale houding om dit zelf ook aan te kunnen gaan.

En om vanuit daar jouw authentiek plan ook op aarde neer te zetten.

Passief inkomen als ondernemer

 — Om de maand delen wij in gratis Zoom-sessies onze methodiek voor authentieke communicatie met jou —

In de gratis online sessies lopen een pad van stilte, voelen en oefenen we met het uiten van wat het is dat we voelen. Om zo te ervaren hoe zeker je jezelf kan voelen als je vanuit deze authentieke plek je gedachtes en gevoelens gaat delen.

Ben je benieuwd naar hoe dit voor jou zou zijn? Meld je dan aan voor deze unieke kans:

— Vrijdag 10 december — 10.00-11.30 — via Zoom —

22 januari 2022 is de derde ‘onvoorwaardelijke jij‘ LIVE dag met cacao ceremonie, check het hier

Wie: Kirsten Nijhuis, Rosanne Verburg en een kleine warme groep deelnemers
Kosten: Jouw eerlijke deelname en openheid om te gaan ervaren.
De Zoom sessie zelf is kosteloos

Check hier de website van Kirsten voor meer info over de live dagen en het 3-maanden traject