AANBOD

Speciaal voor ondernemers ontwikkelde ik de ‘kickstart methode‘.Via deze methode begeleid ik je om uit je hoofd, en vanuit je hart jouw unieke (bedrijfs)route uit te stippelen.

Waaronder in 1 dagdeel de blauwdruk van jouw unieke methodiek blootleggen, waarmee je direct jouw eigen online training kan gaan maken en/of de route van jouw bedrijf uitwerkt.

Vanuit ease en met heel veel plezier…

 

Je dagen zitten vol, je werk bestaat met regelmaat uit dezelfde processen en ergens vraag je je af of dit nou precies is wat je uit je bedrijf zou willen halen… Wat je zeker weet is dat je meer impact wil maken, maar je wil ook minder sleur en meer vrijheid ervaren.

 

En hoe gaan die 2 nou hand in hand? Iedere keer als je erover nadenkt schiet je weer in je hoofd, en merk je dat je vastloopt. Zonde, want je hebt zoveel vonken uit jouw vuur te delen! Wist je nu maar precies welke route of training de beste zou zijn voor jouw bedrijf….

 

Dit is wat we gaan aanpakken bij de KICKSTART. Ik help je uit je hoofd en in je hart. In 1 dag zet jij jouw unieke route neer. Vanuit deze route stromen jouw acties/ jouw programma als logisch gevolg én spring je uit de markt met jouw unieke aanbod. Zodat je zo snel mogelijk daadwerkelijk kan gaan genieten van meer vrijheid, impact en inkomen in jouw bedrijf.

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

business strateeg

Ik zou deze sessie zeker aanraden aan anderen! Eigenlijk zou iedereen zo’n route moeten doorlopen voor de start van zijn/haar product, zodat je energie erachter klopt en je intenties helder en duidelijk zijn.

Amanda Hartog

spiritueel therapeut

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZ-psycholoog en coach 'Zuiverst'

De Kickstart:

hét programma dat jou helpt om meer vrijheid, impact & inkomen te genereren in jouw bedrijf

VOEL JE DAT JE:

Z

Steeds weer in je hoofd schiet, terwijl als je vanuit je gevoel praat er zulke mooie dingen uit komen

Z

Vastzit in een patroon, waar je alleen zo snel niet uit gaat komen

Z

Je wil alles tegelijk creëren waardoor niet af komt

Z

Je vraagt je af hoe het toch kan dat ondanks je vele skills, er toch geen kloppende training uit je vingers komt

Z

In rondjes denkt als het aankomt op jouw aanbod

Z

Je wil graag meer ‘ja’ zeggen tegen leuke uitjes, meer quality time met je gezin, meer ruimte voor je eigen ontwikkeling, maarja, geen tijd…

Z

Je voelt de behoefte voor meer vrijheid in je bedrijf, maar door je drukke bestaan komt het er maar niet van en veranderd er dus steeds niets

Z

Wilt creëren vanuit vertrouwen, ontspanning en vooral; vanuit jouw vuur

Passief inkomen als ondernemer

vrij·heids·pro·duct (het; v; meervoud: vrijheidsproducten)

Product waarmee men zonder directe input van tijd, zichzelf (eventueel op termijn) vrijheid in tijd of financiën verschaffen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN

Z

Hoe je met hetgeen dat je het liefste doet meer kan verdienen in minder tijd

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf en daardoor een aanbod kan genereren dat 100% bij je past

Z

Hoe je een onderneming kan creëren die jouw fijnste leven ondersteund, waarin leven voor werk komt.

Z

Hoe jouw unieke succesformule eruit ziet die je ook na deze training keer op keer kan gebruiken, zodat jouw bedrijf in alle fases van jouw leven bij je blijft passen

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een andere visie op jouw aanbod krijgt, een uniek product in de markt

Na mijn traject van 3 maanden heb ik een super unieke en kloppende training staan. Ik vond het heel fijn dat het los was van alle regels die ik normaal aanhoud, juist daarom heb ik een ander en uniek resultaat bereikt! 1op1 was voor mij echt ‘the way to go’. Absoluut een aanrader!

Michela puliti

Sales coach

Wat kan je doen?

$

3 maanden 1op1 traject (of in combi met de 'business ondersteuning')

$

1 live dag (1op1) waarin je de blauwdruk van jouw methode ontdekt

$

3 Zoom sessies van 1-1,5 uur waarin we alles praktisch uitwerken en alles wat in de weg staat oplossen

$

Onbeperkt mogelijkheid tot het stellen van vragen tussen de sessies door

$

Loslaten wat je niet meer past via de Sedona-methode

Investering

Jouw investering is eenmalig €1497,- ex btw 

‘business onder-steuning’

$

Maandelijks lidmaatschap

$

Voor wie soms dobbert maar liever effectief vooruit gaat

$

Start met exclusieve KICKSTART training

$

Hierna sessies van 30-45 minuten waarin ik je praktisch vooruit help

$

Loslaten wat je niet meer past via de Sedona-methode

$

Uit je hoofd naar je GUT feeling

Investering

Jouw investering is maandelijks €420,- ex btw 

Incl. Kickstart

Eenmalig €620,- hierna maandelijks €420,- (ex btw) 

$

Korte en krachtige tips voor jouw online training

$

Leer welke training je voor wat precies inzet

$

Bied jouw klanten op verschillende punten in hun customer journey een passend product aan

Investering

Gratis!

Stel je eens voor dat jouw product staat. Dat jouw klanten moeiteloos geïnspireerd worden door hetgeen waar jouw eigen vuur zo van aan gaat!

Dat je merkt dat je door jouw puurste vuur, jouw diepste joy, anderen mag inspireren. Dat je merkt dat je naast hen inspireren, nog zoveel tijd overhoudt om ook echt dat inspirerende leven te leven.

Al tijdens de training zal je een grote shift in je energie ervaren. Een shift waardoor het steeds makkelijker wordt om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Aan het einde van dit traject is jouw aanbod af, jouw route in je bedrijf helder en weet je precies wat je next move is om te gaan voor meer vrijheid, inpact en inkomen.

Product maken om te verkopen

Ik gun mezelf die rust, tijd en focus in mijn bedrijf!

Hoi, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Rosanne. Vanuit mijn ervaring als ergotherapeut en mijn rol als manifestatie en essentie coach begeleid ik ondernemende vrouwen naar meer vrijheid, impact en inkomen in hun business. Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?