Kickstart online

Dé online training die je op een persoonlijke manier begeleidt naar jouw vrijheidsproduct, zodat je vanuit je eigen werkkamer kan werken naar meer vrijheid, impact en inkomen!

 Deze online training is dé manier om zelfstandig te komen tot jouw ultieme vrijheidsproduct. Deze training is zo ontworpen dat je door middel van korte video en audio’s (die met regelmaat ge-update worden) vanuit rust en gemak jouw proces doorloopt. 

Na het doorlopen van dit programma heb je jouw unieke training dus helemaal in handen! Van uitzoeken wat er in je ideale klant omgaat, naar het creatie proces, tot het uitwerken van jouw programma. Ben jij klaar voor meer vrijheid, impact en inkomen?

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy

business strateeg

De kickstart online was een perfecte manier om het pad dat ik voor mijn klanten had uit te werken. Duidelijk en to the point! Met name het de visualisaties waren erg helpend.

Nicole

wandel coach

“Het is zo mooi welke inzichten je op doet wanneer je echt tijd en aandacht besteedt aan je eigen proces met behulp van deze training.

Rosanne maakt het heel levendig door inspirerende en vooral motiverende video’s toe te voegen waardoor je een mooie balans hebt tussen oefeningen, uitleg en opdrachten. Het is heel praktisch, helder uitgelegd en het fijne is dat je de hele training opnieuw kan inzetten wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe cursus of training voor je eigen bedrijf wil maken.

 

Je kan het geheel op je eigen tempo volgen en makkelijk dingen terugkijken. Ik heb er nu al super veel aan gehad! “
Nico

coach voor drukke moeders

De Kickstart:

hét programma dat jou helpt om meer vrijheid, impact & inkomen te genereren in jouw bedrijf

VOEL JE DAT JE:

Z

Steeds weer in je hoofd schiet, terwijl als je vanuit je gevoel praat er zulke mooie dingen uit komen

Z

Vastzit in een patroon, waar je alleen zo snel niet uit gaat komen

Z

Je wil alles tegelijk creëren waardoor niet af komt

Z

Je vraagt je af hoe het toch kan dat ondanks je vele skills, er toch geen kloppende training uit je vingers komt

Z

In rondjes denkt als het aankomt op jouw aanbod

Z

Je wil graag meer ‘ja’ zeggen tegen leuke uitjes, meer quality time met je gezin, meer ruimte voor je eigen ontwikkeling, maarja, geen tijd…

Z

Je voelt de behoefte voor meer vrijheid in je bedrijf, maar door je drukke bestaan komt het er maar niet van

Z

wilt ervaren waar je naar toe wil, met jezelf, jouw bedrijf of bijvoorbeeld jouw (online) cursus, boek, enzovoorts. Niet vanuit je hoofd, maar juist diep van binnenuit.

Passief inkomen als ondernemer

vrij·heids·pro·duct (het; v; meervoud: vrijheidsproducten)

Product waarmee men zonder directe input van tijd, zichzelf (eventueel op termijn) vrijheid in tijd of financiën verschaffen.

Voor een sterk fundament met jouw unieke invulling

Mijn intentie voor jou met deze cursus is om je een weg te bieden van de gebaande paden af. Als jij een uniek pad wilt aanbieden aan jouw klanten en eruit wil springen in de markt, is het van groot belang om afstand te gaan nemen van alles wat al gedaan is, en terug naar binnen te gaan om te ontdekken wat het nou is waar jouw vuur écht van aangaat… Want het is dat vuur dat jouw klanten voelen, waar ze op aangaan! En niet geheel onbelangrijk; waar jij nog lang mee door kan gaan zonder op te branden…

De cursus is voor jou als je wilt ervaren waar je naar toe wil, met jezelf, jouw bedrijf of bijvoorbeeld jouw (online) cursus, boek, enzovoorts. Niet vanuit je hoofd, maar juist diep van binnenuit.Een kickstart om te starten met het ontdekken en verwezenlijken van jouw lonkend perspectief.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN

Z

Hoe je met hetgeen dat je het liefste doet jouw (semi-)passief inkomen kan genereren

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf en daardoor een training kan maken die 100% bij je past

Z

Hoe je een onderneming kan creëren die jouw fijnste leven ondersteund, waarin leven voor werk komt.

Z

Hoe jouw unieke succesformule eruit ziet die je ook na deze training keer op keer kan gebruiken

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een ander product krijgt, een uniek product in de markt

Stel je eens voor dat jouw product staat. Dat jouw klanten moeiteloos geïnspireerd worden door hetgeen waar jouw eigen vuur zo van aan gaat!

Dat je merkt dat je door jouw puurste vuur, jouw diepste joy, anderen mag inspireren. Dat je merkt dat je naast hen inspireren, nog zoveel tijd overhoudt om ook echt dat inspirerende leven te leven.

Al tijdens de training zal je een grote shift in je energie ervaren. Een shift waardoor het steeds makkelijker wordt om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Aan het einde van dit traject is jouw training af, jouw route in je bedrijf helder en weet je precies wat je next move is om te gaan voor meer vrijheid, inpact en inkomen.

Meer vrijheid in bedrijf

Ik gun mezelf die rust, tijd en focus in mijn bedrijf en wil zelfstandig aan de slag!

Hoi, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Rosanne. Vanuit mijn ervaring als ergotherapeut en mijn rol als manifestatie en essentie coach begeleid ik ondernemende vrouwen naar meer vrijheid, impact en inkomen in hun business. Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE TRAINING

Uitzoeken wat je eigenlijk allemaal al in huis hebt, waar jouw angsten en verlangens liggen én natuurlijk waar jouw vuur van aan gaat

T

Meer inzicht verkrijgen in jouw ideale klant. Wat zijn zijn/haar angsten en wensen, en wat zou er gebeuren als hij/zij daar al dan niet actie op zou ondernemen?

Het kickstart gedeelte! Waarin je begeleidt naar binnen gaat keren en jouw unieke pad ontdekt. Hier maak je de blauwdruk van jouw training

l

Dit pad ga je uitwerken in rock solid intenties, zodat, waar je je pad ook voor gebruikt (live traject, online cursus, boek, enz.) je precies weet wat je bedoeling per onderdeel is.

Hier vieren van jouw successen! Een onderdeel wat we vaak vergeten, maar super belangrijk is…. Door stil te staan bij het moois wat je hebt bereikt hou je de energie achter jouw training hoog!

Korting op de vervolg training, waarin we dieper ingaan op onderwerpen voor de verkoop van jouw unieke training. Denk aan Facebook advertenties, webinars, en challenges. Dit alles vanuit jouw unieke pad.

EEN OVERZICHT VAN DE MODULES

KICKSTART ONLINE

€747,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben nog geen officieel zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

In deze online variant maakt dit niets uit. Je werkt aan waar jij graag naar toe wilt: of dit nu jouw pad in jouw bedrijf(to be) is, of direct jouw vrijheidsproduct. Gaat het meer over jouw persoonlijke pad, check dan www.rosanneverburg.nl , vanuit daar geef ik ook persoonlijke coaching.

 

Hoeveel tijd ben ik er ongeveer mee kwijt?

Dat hangt helemaal af van hoe groot jouw product wordt. Een kleine training kost logischerwijs veel minder tijd dan een grote… Zelf doorloop ik dit proces nog met grote regelmaat, voor bijvoorbeeld een nieuw lanceer idee. Omdat ik het vaker doe duurt dit voor mij vaak ongeveer 4 uur. Ik zou voor de eerste keer in totaal op ongeveer 8 uur rekenen.

Krijg ik ook werkboeken?

Yes, bij ieder hoofdstuk zit een werkboek dat je kunt gebruiken voor het uitwerken van jouw oefeningen.

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt je gehele leven toegang tot deze cursus, zodat je deze altijd weer opnieuw kan gebruiken voor nieuwe producten

Wat nou als het me alleen niet lukt?

Ik sta natuurlijk altijd voor je klaar om je verder te helpen. Als je achteraf besluit om toch mee te doen met het 1op1 of groepsprogramma, dan krijg je jouw aankoop bedrag als korting op de originele prijs van de training. Zo loop je nooit iets mis!