Kickstart groepstraining

In 3 maanden naar meer vrijheid, impact en inkomen met jouw vrijheidsproduct.

Na het volgen van dit programma heb je niet alleen jouw geweldige vrijheidsproduct af, maar heb je ook meer helderheid en focus in je bedrijf, weet je precies waar je naar toe wilt en hoe je daar gaat komen. Je hebt kennis over hoe je jouw product ook daadwerkelijk kan lanceren, zodat je ook daadwerkelijk jouw product kan gaan verkopen en kan gaan genieten van meer vrijheid, omzet en impact in jouw bedrijf.

De livedag was een hele inspirerende dag, makkelijk en vreugdevol om de opdrachten te doen en ik kan weer lekker verder op mijn pad. Jouw begeleiding is super relaxed/ontspannen en je durft diep te gaan en te confronteren. Dat in combi vanuit jouw werken met diep gevoel/ de bron/ de liefde en wijsheid die in jou zit is prachtig en heerlijk om aan te laven…

Carin, ergotherapeut

Ik heb leuk nieuws wat ik met je kan delen: ik heb een nieuwe klant binnen, die erg is aangehaakt op mijn idee voor de online course die ik tijdens je kickstart dag heb gecreerd! Het script heb ik gelukkig al en de outline voor het werkboek ook, dus we kunnen meteen aan de slag!

Anita, business strateeg en coach

Kickstart livedag: Wat een heerlijke dag was dat! Vol tijd en aandacht voor jezelf, omringt met gelijkgestemden die elk hun eigen proces doorliepen en tegelijkertijd waarde toevoegden aan mijn proces. Dit door er te zijn, open en eerlijk en zonder oordeel. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Rosanne heeft een mooie balans gedurende de dag tussen doen, denken en voelen en geeft ruimte voor emoties, gedachtes, de diepte in gaan of juist even lucht happen (letterlijk en figuurlijk; er was tijd voor een wandeling in de buitenlucht en ook voor een grapje en (dus) een lach). Je gaat naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten en vooral ook echt praktische handvaten om daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Kortom; een echte aanrader!

Nico, coach voor drukke moeders

Het programma dat jou helpt om meer vrijheid, impact & inkomen te genereren in jouw bedrijf

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

Z

Misschien ben je al wel eens begonnen aan het maken van een online training, maar je loopt vast op de hoeveelheid onderwerpen die je erin wilt stoppen?

Z

Je blijft maar hangen in je hoofd waardoor de essentie niet klopt

Z

Je wil alles tegelijk creëren waardoor niet af komt

Z

Je vraagt je af hoe het toch kan dat ondanks je vele skills, er toch geen kloppende training uit je vingers komt

Z

Je voelt je onrustig

Z

Je wil graag meer ‘ja’ zeggen tegen leuke uitjes, meer quality time met je gezin, meer ruimte voor je eigen ontwikkeling, maarja, geen tijd…

Z

Je voelt de behoefte voor meer vrijheid in je bedrijf, maar door je drukke bestaan komt het er maar niet van

Z

Je wil zo graag jouw vrijheidsproduct ontwikkelen, maar

Passief inkomen als ondernemer

vrij·heids·pro·duct (het; v; meervoud: vrijheidsproducten)

Product waarmee men zonder directe input van tijd, zichzelf (eventueel op termijn) vrijheid in tijd of financiën verschaffen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN

Z

Hoe je met hetgeen dat je het liefste doet jouw (semi-)passief inkomen kan genereren

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf en daardoor een training kan maken die 100% bij je past

Z

Hoe je een onderneming kan creëren die jouw fijnste leven ondersteund, waarin leven voor werk komt.

Z

Hoe jouw unieke succesformule eruit ziet die je ook na deze training keer op keer kan gebruiken

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een ander product krijgt, een uniek product in de markt

Goed om weer even in te tunen op mezelf en er de tijd voor te nemen. Door de heldere opzet met voldoende tijd voor de oefeningen kwam dit ook helemaal tot z’n recht. Genoten van de dag en de groep met prachtige inzichten. Voelde mij in het begin nog buiten mezelf ‘zweven’, maar kwam gedurende de dag steeds meer in mezelf en m’n pad werd steeds helderder. Mijn eye-opener? Dat als ik tijd en ruimte neem voor mezelf, ik pareltjes kan uitdelen aan anderen.

Irja, architect

Een belangrijke eyeopener is dat het allemaal veel dichter bij mezelf ligt dan ik mezelf soms wil doen geloven. Ik kan soms vastlopen in ‘mooie verhalen’ proberen te maken, terwijl er al zoveel diepgang, wijsheid en mooiheid zit in mijn eigen verhaal.

Met behulp van Rosanne kwam dit moeiteloos naar boven en in no-time stond mijn programma ‘heartfulness essentials’!

Renée, hartkracht coaching

Hoe geweldig zou het voelen als je jouw training aan je eerste deelnemers verkoopt?!

Als je merkt dat je door jouw puurste vuur, jouw diepste joy, anderen mag inspireren.

Dat je merkt dat je naast hen inspireren, nog zoveel tijd overhoudt om ook echt dat inspirerende leven te leven. 

Al tijdens de training zal je een grote shift in je energie ervaren. Een shift waardoor het steeds makkelijker wordt om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Aan het einde van deze training heb jij een kant en klaar product, ready to launch. En niet alleen dat, we sluiten de training ook nog eens af met masterclasses van experts op het lanceer gebied, waardoor starten met de verkoop van jouw prachtige product meteen gestart kan worden.

Product maken om te verkopen

Ik gun mezelf die rust, tijd en focus in mijn bedrijf!

Hoi, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Rosanne. Vanuit mijn ervaring als ergotherapeut en mijn rol als manifestatie en essentie coach begeleid ik ondernemende vrouwen naar meer vrijheid, impact en inkomen in hun business. Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE 3 MAANDEN

1 live kickstart dag met de groep, volledig verzorgd en op een inspirerende locatie in de duinen

Om de week een online groepssessie waarin we steeds weer terug gaan naar de kern en de opdrachten en jouw werk bespreken

Om de week een online inloop moment waarin je jouw vragen kan stellen en ik met je meedenk.

Masterclasses van experts in marketing om je te helpen om jouw training ook direct te kunnen verkopen.

Voordat ik bij Rosanne terecht kwam liep ik maandenlang rond met een plan in mijn hoofd voor een online programma. Ik wist dat ik dat echt wilde maken, maar ik wist er maar geen ‘handen en voeten’ aan te geven. De informatie had ik allemaal in mijn hoofd maar het lukte mij niet om het om te zetten in een heldere structuur. Ik besloot mij aan te melden voor het traject bij Vonk, maar ik had eigenlijk geen idee wat ik precies zou gaan meemaken.

Zo intens blij en dankbaar ben ik, dat ik nu een online programma heb staan waar ik de kern van mijn visie in terug zie, helder, duidelijk en simpel opgebouwd. Met enorme dank aan VONK.

Farin Ramdjan, life coach 'Food Body Soul'

WAT GA JE LEREN?

Z

Maand 1

Vanuit gemak en plezier zet je jouw blauwdruk voor jouw vrijheidsproduct en start je met het uitwerken hiervan

Z

Maand 2

Finaliseren van de blauwdruk 
Persoonlijk werkboek maken 
Schiet jouw unieke video’s
Losse eindjes netjes afronden

 

Z

Maand 3

Prijsbepaling & online zetten
Masterclass webinars
Masterclass adverteren
Start met jouw lancering!

KICKSTART GROEPSTRAINING

€899,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben nog geen officieel zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

In principe is deze training alleen voor ondernemers. Voel jij nou heel duidelijk dat je hierbij moet zijn, laten we dan vooral eens bellen. Dan kijken we samen of deze groepstraining voor jou nu passend is.

Zijn alle bijeenkomsten live?

Alle bijeenkomsten zijn live, maar wel online. Met uitzondering van de livedag. Deze doen we echt met elkaar op een mooie locatie. Mijn ervaring is dat het heel fijn is om elkaar ook eens in persoon te zien. 

Krijg ik ook werkboeken? Of toegang tot jouw online Kickstart training?

Deze training is grotendeels gebaseerd op de Kickstart online training. Je krijg dan ook (in fases) toegang tot alle modules en werkboeken. Je mag deze ook altijd op een later moment voor bijvoorbeeld een nieuwe training gebruiken.

Hoeveel tijd moet ik per week inplannen?

Dit verschilt nogal per deelnemer en per maand. Gemiddeld zou je het zo kunnen indelen:

Maand 1: 2 uur per week + een volle dag voor de Kickstart live dag 

Maand 2: 4 uur per week + 4 dagen voor het schieten van de video’s

Maand 3: 4 uur per week + zoveel tijd als jij aan je lancering wilt besteden 

Kan ik de eventueel gemiste sessies terugkijken?

Natuurlijk, de gemiste sessies komen online te staan in jouw online omgeving van de VONK academy