De Kickstart methode

Voor persoonlijke & to the point begeleiding om naar meer vrijheid, impact en inkomen te komen in jouw bedrijf.

Je dagen zitten vol, je werk bestaat met regelmaat uit dezelfde processen en ergens vraag je je af of dit nou precies is wat je uit je bedrijf zou willen halen… Wat je zeker weet is dat je meer impact wil maken, maar je wil ook minder sleur en meer vrijheid ervaren.

 

En hoe gaan die 2 nou hand in hand? Iedere keer als je erover nadenkt schiet je weer in je hoofd, en merk je dat je vastloopt. Zonde, want je hebt zoveel vonken uit jouw vuur te delen! Wist je nu maar precies welke route of training de beste zou zijn voor jouw bedrijf….

 

Dit is wat we gaan aanpakken bij de KICKSTART 1op1. Ik help je uit je hoofd en in je hart. In 1 dag zet jij jouw unieke route neer. Vanuit deze route stromen jouw acties/ jouw programma als logisch gevolg én spring je uit de markt met jouw unieke aanbod. Zodat je zo snel mogelijk daadwerkelijk kan gaan genieten van meer vrijheid, impact en inkomen in jouw bedrijf.

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

business strateeg

Ik zou deze sessie zeker aanraden aan anderen! Eigenlijk zou iedereen zo’n route moeten doorlopen voor de start van zijn/haar product, zodat je energie erachter klopt en je intenties helder en duidelijk zijn.

Amanda Hartog

spiritueel therapeut

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZ-psycholoog en coach

De Kickstart:

Dé methode die jou helpt om meer vrijheid, impact & inkomen te genereren in jouw bedrijf

VOEL JE DAT JE:

Z

Steeds weer in je hoofd schiet, terwijl als je vanuit je gevoel praat er zulke mooie dingen uit komen

Z

Soms vastzit in een patroon waar je alleen niet zo makkelijk uit komt (denk aan zorgen over genoeg klanten, geld, juiste methodiek)

Z

Je wil alles tegelijk creëren waardoor niets echt af komt, je mist focus

Z

Je vraagt je af hoe het toch kan dat ondanks je vele skills, er toch geen kloppende training uit je vingers komt

Z

In rondjes denkt als het aankomt op jouw aanbod

Z

Je wil graag meer ‘ja’ zeggen tegen leuke uitjes, meer quality time met je gezin, meer ruimte voor je eigen ontwikkeling, maarja, geen tijd…

Z

Je voelt de behoefte voor meer vrijheid in je bedrijf, maar door je drukke bestaan komt het er maar niet van en veranderd er dus steeds niets

Z

Wilt creëren vanuit vertrouwen, ontspanning en vooral; vanuit jouw vuur

Passief inkomen als ondernemer

vrij·heids·pro·duct (het; v; meervoud: vrijheidsproducten)

Product waarmee men zonder directe input van tijd, zichzelf (eventueel op termijn) vrijheid in tijd of financiën verschaffen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN

Z

Hoe je met hetgeen dat je het liefste doet meer kan verdienen in minder tijd

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf en daardoor een aanbod kan genereren dat 100% bij je past

Z

Hoe je een onderneming kan creëren die jouw fijnste leven ondersteund, waarin leven voor werk komt.

Z

Hoe jouw unieke succesformule eruit ziet die je ook na deze training keer op keer kan gebruiken, zodat jouw bedrijf in alle fases van jouw leven bij je blijft passen

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een andere visie op jouw aanbod krijgt, een uniek product in de markt

Na mijn traject van 3 maanden heb ik een super unieke en kloppende training staan. Ik vond het heel fijn dat het los was van alle regels die ik normaal aanhoud, juist daarom heb ik een ander en uniek resultaat bereikt! 1op1 was voor mij echt ‘the way to go’. Absoluut een aanrader!

Michela puliti

Sales coach

Stel je eens voor dat jouw product staat. Dat jouw klanten moeiteloos geïnspireerd worden door hetgeen waar jouw eigen vuur zo van aan gaat!

Dat je merkt dat je door jouw puurste vuur, jouw diepste joy, anderen mag inspireren. Dat je merkt dat je naast hen inspireren, nog zoveel tijd overhoudt om ook echt dat inspirerende leven te leven.

Al tijdens de training zal je een grote shift in je energie ervaren. Een shift waardoor het steeds makkelijker wordt om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Aan het einde van dit traject is jouw aanbod af, jouw route in je bedrijf helder en weet je precies wat je next move is om te gaan voor meer vrijheid, inpact en inkomen.

Product maken om te verkopen

Ik gun mezelf die rust, tijd en focus in mijn bedrijf!

Hoi, wat leuk om je hier te zien!

Mijn naam is Rosanne. Vanuit mijn ervaring als ergotherapeut en mijn rol als manifestatie en essentie coach begeleid ik ondernemende vrouwen naar meer vrijheid, impact en inkomen in hun business. Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?

WAT KAN JE VERWACHTEN

1 live 1op1 kickstart dag waarin je direct de blauwdruk maakt voor jouw unieke aanbod en daarmee een laserfocus zet op wat je de komende tijd mag doen

Onbeperkt online sessies. Zit jij vast? Dan app je me, en plannen we meteen een afspraak in. Soms zelfs nog op dezelfde dag.

Toegang tot de Kickstart online training, zodat je alle input op jouw tempo kan (terug) kijken en later het proces nogmaals kan doorlopen.

Voordat ik bij Rosanne terecht kwam liep ik maandenlang rond met een plan in mijn hoofd voor een online programma. Ik wist dat ik dat echt wilde maken, maar ik wist er maar geen ‘handen en voeten’ aan te geven. De informatie had ik allemaal in mijn hoofd maar het lukte mij niet om het om te zetten in een heldere structuur. Ik besloot mij aan te melden voor het traject bij Vonk, maar ik had eigenlijk geen idee wat ik precies zou gaan meemaken.

Zo intens blij en dankbaar ben ik, dat ik nu een online programma heb staan waar ik de kern van mijn visie in terug zie, helder, duidelijk en simpel opgebouwd. Met enorme dank aan VONK.

Farin Ramdjan, life coach 'Food Body Soul'

WAT GAAN WE SOWIESO DOEN IN DE KICKSTART METHODE?

Z

Maand 1

Terug naar de basics: wat zijn de problemen, angsten en wensen van jezelf en jouw klant?

Dromen over jouw toekomst, zodat we daar naartoe kunnen werken.

In 1 dag bepaal je jouw route in je bedrijf en zet je het fundament voor jouw unieke aanbod.

Z

Maand 2

Uitwerken van jouw route, waaruit jouw unieke pad voor jou  in je bedrijf, of voor jouw klanten in jouw training naar voren zal komen


Persoonlijk werkboek maken met een gedegen structuur


Optioneel: schiet jouw unieke video’s of maak audio’s op jouw manier 

Z

Maand 3

Prijsbepaling voor jouw aanbod


Optioneel: Training uploaden op platform naar keuze


Hoe spreek je jouw ideale klant aan op verschillende niveau’s


Start met de verkoop van jouw product!

Vraag hier je gesprek aan

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben nog geen officieel zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

In deze 1op1 variant maakt dit niets uit. We werken aan waar jij graag naar toe wilt: of dit nu jouw pad in jouw bedrijf(to be) is, of direct jouw vrijheidsproduct. Gaat het meer over jouw persoonlijke pad, check dan www.rosanneverburg.nl , vanuit daar geef ik ook persoonlijke coaching.

 

Zijn alle bijeenkomsten live?

De kickstart live dag is een 1op1 fysieke live dag. Dit is meteen een fijne kennismaking en zet de basis voor onze online sessies.

Krijg ik ook werkboeken? Of toegang tot jouw online Kickstart training?

Deze training is grotendeels gebaseerd op de Kickstart online training. Je krijg dan ook toegang tot alle modules en werkboeken. Je mag deze ook altijd op een later moment voor bijvoorbeeld een nieuwe training gebruiken.

Hoeveel tijd moet ik per week inplannen?

Ik werk volledig met je mee op jouw tempo, misschien raas je erdoorheen, misschien kost het iets meer tijd, no problem. Dat is het grote voordeel van 1op1…. Wil je toch een richtlijn, kijk dan hieronder:

Maand 1: 2 uur per week + een volle dag voor de Kickstart live dag 

Maand 2: 4 uur per week + 4 dagen voor het schieten van de video’s

Maand 3: 4 uur per week + zoveel tijd als jij aan je lancering wilt besteden 

Als ik (door corona of iets anders) een sessie mis, ben ik die dan kwijt?

Nee zeker niet. De 1op1 staat juist voor flexibiliteit. Dus no worries, jij krijgt alle aandacht en flexibiliteit die je nodig hebt.