Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZ psycholoog - coach

Balans

Jij gaat leren waarom een product de ultieme balans kan brengen in jouw bedrijf, waardoor je meer rust en vrijheid kan ervaren.

Ruimte creëren

Je gaat in 3 dagen tijd maken om echt ruimte te creëren in je bedrijf. En te kiezen welk plan voor meer vrijheid (die geheid al langer op jouw brein zit)  je eindelijk gaat uitvoeren.

Vanuit gevoel en vertrouwen

Dit is geen training vanuit je hoofd. Maar juist een die je terug brengt naar je kern. Omdat ik geloof dat alle antwoorden daar al liggen

Berekenen van jouw vrijheidsgetal

We gaan berekenen wat jij nu precies nodig hebt aan inkomsten om die vrijheid te kunnen ervaren én hoe je daar kan komen

Duidelijke richting in je bedrijf

Maar bovenal ga je ervaren waar jouw prioriteit in product ontwikkeling ligt , zodat je nu al kan starten met het plannen van jouw vrije toekomst!

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen. In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

Business strateeg

FAQ

Kan ik de training terug kijken?

Ja, je kan de training terug kijken. Toch adviseer ik je om er vooral live bij aanwezig te zijn. 

Ik heb geen bedrijf, maar wel interesse, mag ik ook meedoen?

Uiteraard, misschien heb je (nog) geen bedrijf, maar wil je wel weten wat jij voor jouw vrije leven nodig hebt? Dan kan je gewoon aansluiten.

Op welke momenten is het precies?

maandag 30-11 van 10.00-11.00
Woensdag 2-12 van 10.00-11.00
Vrijdag 4-12 van 10.00-11.00

Heb ik nog iets nodig voor de training?

Een rustig plekje is wel zo prettig. Pen en papier is ook handig, we gaan immers ook rekenen…