FAQ

Voor inspiratiezoekers

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik de cursus niet de moeite waard vind?

Nee, op dit moment is dit niet mogelijk vanuit de Vonk Academy. Mocht jouw inspirator ervoor kiezen om dit wel aan te bieden staat dit expliciet bij de cursus genoemd en verloopt de verrekening via jouw inspirator.

De cursus van mijn coach staat er niet tussen, hoe kan dat?

Heeft jouw coach aangegeven dat zijn/ haar cursus op de Vonk Academy staat, maar kan je deze niet vinden? Dan kan het zijn dat de cursus ‘blind’ op de website staat. Dit betekent dat je alleen met de directe link van jouw coach bij de cursus kan komen. Check dus even bij jouw coach hoe de cursus op de academy staat.

Voor inspiratiegevers

Hoe werkt de uitbetaling van de cursus?

We werken met een speciale affiliate plug-in (https://affiliatewp.com/ ) die direct onderscheid maakt in jouw verdiensten en de administratiekosten. Dit is een veilige en betrouwbare plug-in die niet bewerkt kan worden. Jouw inkomsten zijn dus veilig.

Hoe weet ik zeker dat het aantal klanten klopt?

Ieder kwartaal ontvang jij een automatisch gegenereerde overzicht van de affiliate plug-in. Hierop zie je precies wie wanneer jouw cursus heeft aangeschaft.

Krijg ik per cursus uitbetaald?

Dit kunnen we in overleg instellen. De standaard is dat je maandelijks uitbetaald wordt. Wil je na iedere cursus uitbetaald worden? Dan gelden er extra administratieve kosten.

CONTACT

Rosanne Verburg
Rusburglaan 13
2082 GP Santpoort-Zuid

+31 (0) 624 159980
info@rosanneverburg.nl
www.rosanneverburg.nl

KvK: 72203099

QUICK LINKS