Bedankt voor je download!

En super leuk dat je interesse hebt in het maken van een originele online training! 

Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.
Mocht je hem niet in je inbox vinden, check dan even je spam!

Allicht ben je meteen benieuwd naar hét inzicht dat zorgt voor directe waardevermeerdering van jouw diensten.

Inclusief nog een tijdelijk, super waardevol aanbod!

Deze methode bespaart je veel tijd en leergeld...

Wat ik vaak zie als ondernemers een training gaan maken, is dat ze maar ergens beginnen, omdat ze niet weten wáár ze moeten beginnen… 

Dit wil ik je helpen voorkomen. Want als je zomaar ergens begint, is de kans dat je later gaat ervaren dat jouw training toch niet helemaal in jouw geheel past, heel groot… Weggegooid geld dus

Daarom wil ik je nu helpen om goed te beginnen. Om vanuit jouw hoofd(signature) dienst jouw diensten te bepalen. Zodat je geen geld op tafel laat liggen, meer impact gaat maken en de meeste waarde voor jouw klanten levert.

Met de juiste kennis is dit namelijk heel simpel…

 

Alleen nu, omdat je de ‘do’s & don’ts’ gedownload hebt, voor deze unieke prijs!

Nu geen 97,- euro, maar slechts 27,-!

De live kick-off is woensdag 7 april om 10.00 uur. Koop je nu je ticket dan krijg je sowieso de toegang tot de live training én kan je de training later terugkijken in de leeromgeving van VONK

Deze training was echt een eye-opener. Ik heb niet alleen nieuwe inzichten in wat voor onlinetrainingen er zijn, maar heb meteen praktisch hoe ik dit in mijn bedrijf kan inzetten. Dat ik dit niet bij mijn businesscoach heb geleerd!

Hannah, 38

Yoga instructeur

Deze training heeft me echt bizar veel structuur gegeven. Ik heb nu de mogelijkheid om op alle 6 de manieren van gratis product tot mijn signature dienst 1 lijn te trekken. Mijn marketing is per direct makkelijker geworden!

Nicole, 45

wandel coach

“Het is zo mooi welke inzichten je op doet wanneer je echt tijd en aandacht besteedt aan je eigen bedrijf met behulp van deze training.

Rosanne maakt het heel levendig door inspirerende en vooral motiverende video’s toe te voegen waardoor je een mooie balans hebt tussen oefeningen, uitleg en opdrachten. Het is heel praktisch, helder uitgelegd en het fijne is dat je de hele training opnieuw kan inzetten wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe cursus of training voor je eigen bedrijf wil maken.

 

Je kan het geheel op je eigen tempo volgen en makkelijk dingen terugkijken. Ik heb er nu al super veel aan gehad! “
Nico, 34

coach voor drukke moeders

Hoi, wat leuk om je hier te zien! 

Mijn naam is Rosanne. Als vrolijke en resultaatgerichte course creator begeleid ik succesvolle onderneemsters om hun merk te versterken met hun origineelste online training

Zodat jij vanuit een sterk fundament kan opvallen in de markt en tegelijkertijd meer omzet, meer tijd én meer vrijheid gaat ervaren.

 Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?

Omdat ik zeker weet dat je hier écht direct waarde uit kan halen, bied ik jou deze training eenmalig voor deze prijs aan. Zodat je direct die helpende stappen in je bedrijf kan gaan zetten.

Woensdag 7-april om 10.00 is de live kick-off workshop training 
(duur ongeveer 2 uur)

Vonk vrijheid methode

normaal €97,-

Alleen nu voor jou:

€ 27,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben nog geen officieel zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

Nee dat is geen probleem. Het is wel handig dat je een idee hebt van je hoofd dienst, zodat je van hier uit kan beredeneren welke andere diensten je zou kunnen leveren.

 

Hoeveel tijd ben ik er ongeveer mee kwijt?

Inclusief opdrachten 1,5-2 uur

Krijg ik ook werkboeken?

Yes, je krijgt een werkboek dat je kunt gebruiken voor het uitwerken van jouw oefeningen.

Hoelang houd ik toegang?

Als je meedoet met de live kick-off krijg je de training ‘for life’ in je inbox. Bij de online training geld: je houdt toegang voor 1 jaar. Ik zet deze tijdslimiet express zodat je extra motivatie hebt om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Heb je dit eenmaal gedaan? Dan kan je aan de hand van het werkboek deze formule nog talloze keren herhalen.

Wat nou als het me alleen niet lukt?

Ik sta natuurlijk altijd voor je klaar om je verder te helpen. Kom je er alleen niet uit? Of wil je meer begeleiding? Dan kan je altijd hier een inspiratie gesprek inplannen.