VONK vrijheid methode

Wil jij een onlinetraining maken die niet alleen super
waardevol is voor je klanten, maar jou ook gaat helpen
naar meer structuur en omzet in jouw business?
Zodat je geen geld op tafel laat liggen?’

Ik heb een krachtige ‘to the point’ methode voor je klaarstaan waarbij ik je ga helpen om een krachtig fundament te creëren vanuit jouw hoofd aanbod. Zodat jij het maximale uit jouw training(en) haalt.

Zowel voor jezelf als voor jouw klanten.

Deze methode bespaart je veel tijd en leergeld...

Wat ik vaak zie als ondernemers een training gaan maken, is dat ze maar ergens beginnen, omdat ze niet weten wáár ze moeten beginnen… 

Dit wil ik je helpen voorkomen. Want als je zomaar ergens begint, is de kans dat je later gaat ervaren dat jouw training toch niet helemaal in jouw geheel past, heel groot… Weggegooid geld dus

Daarom wil ik je nu helpen om goed te beginnen. Zodat je geen geld op tafel laat liggen, meer impact gaat maken en de meeste waarde voor jouw klanten levert.

Met de juiste kennis is dit namelijk heel simpel…

 

Alleen nu, omdat je de ‘do’s & don’ts’ gedownload hebt, voor deze unieke prijs!

Nu geen 97,- euro, maar slechts 27,-!

Woensdag 31 maart om 10.00 is de live kick-off workshoptraining

Ben jij klaar om echte stappen in je bedrijf te zetten? En wil je graag:

 

Z

Jouw (online) aanbod met een zichtbare structuur op kunnen bouwen? Zodat je vanuit jouw fundament de meest optimale training neer kan zetten.

Z

Elke klant een passend product bieden dat hen klaarstoomt voor jouw signature dienst.

Z

Dat jouw naam genoemd wordt als de 'go to person' in jouw niche? Waardoor potentiële klanten snel en duidelijk weten wat ze bij je af kunnen nemen?

Z

Meer impact maken door ook kleinere producten te verkopen, waardoor je meer levens ten positieve veranderen?

Z

Meer verschillende mogelijkheden voor inkomsten genereren, zodat je geen geld en mogelijkheden op tafel laat liggen?

Z

In al jouw producten de reis die jouw klant maakt duidelijk terugkomt. Zodat jouw klanten precies weten wat ze bij jou kunnen halen en het beste bediend worden en jij ook de meest optimale lijn in jouw business hebt?

Z

Vanuit een gevoel van rust en vertrouwen ondernemen, wat jouw klanten direct zullen voelen, en daardoor sneller iets bij je af zullen nemen?

Z

meer ‘ja’ zeggen tegen leuke uitjes, meer quality time met je gezin, meer ruimte voor je eigen ontwikkeling. Zodat je echt jouw leven gaat LEVEN

Deze training was echt een eye-opener. Ik heb niet alleen nieuwe inzichten in wat voor onlinetrainingen er zijn, maar heb meteen praktisch hoe ik dit in mijn bedrijf kan inzetten. Dat ik dit niet bij mijn businesscoach heb geleerd!

Hannah, 38

Yoga instructeur

Deze training heeft me echt bizar veel structuur gegeven. Ik heb nu de mogelijkheid om op alle 6 de manieren van gratis product tot mijn signature dienst 1 lijn te trekken. Mijn marketing is per direct makkelijker geworden!

Nicole, 45

wandel coach

“Het is zo mooi welke inzichten je op doet wanneer je echt tijd en aandacht besteedt aan je eigen bedrijf met behulp van deze training.

Rosanne maakt het heel levendig door inspirerende en vooral motiverende video’s toe te voegen waardoor je een mooie balans hebt tussen oefeningen, uitleg en opdrachten. Het is heel praktisch, helder uitgelegd en het fijne is dat je de hele training opnieuw kan inzetten wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe cursus of training voor je eigen bedrijf wil maken.

 

Je kan het geheel op je eigen tempo volgen en makkelijk dingen terugkijken. Ik heb er nu al super veel aan gehad! “
Nico, 34

coach voor drukke moeders

Passief inkomen als ondernemer

VOOR EEN STERK FUNDAMENT MET JOUW UNIEKE INVULLING

Mijn intentie voor jou met deze cursus is om je een duidelijk overzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn in onlinetrainingland. EN om je direct praktisch mee te nemen in wat dit voor jou betekend (dus een overzicht van jouw diensten per mogelijkheid)

I don’t leave you hanging, beloofd!

Garantie!

Ik geloof namelijk dat jij aan het einde van deze ‘to the point’ training een helder overzicht kan creëren van hoe jouw (toekomstige) diensten per onderdeel eruit zullen zien. Lukt dat je niet, dan help ik je persoonlijk, 1op1 om hier alsnog te komen.

Pinky promise

Hoi, wat leuk om je hier te zien! 

Mijn naam is Rosanne. Als vrolijke en resultaatgerichte course creator begeleid ik succesvolle onderneemsters om hun merk te versterken met hun origineelste aanbod en (online)training

Zodat jij vanuit een sterk fundament kan opvallen in de markt en tegelijkertijd meer omzet, meer tijd én meer vrijheid gaat ervaren.

 Ik weet namelijk hoe het is om vast te zitten in je business. Niet omdat je het niet leuk vindt wat je doet, maar omdat de vrijheid mist. Soms vrijheid qua tijd, soms qua financiën. Ik was zo gewend om hard te werken dat ik het eerst niet doorhad. Tot ik op een seminar van Eelco de Boer in aanraking kwam met de term: ‘vrijheidsproduct’.

Dat klonk me toch wel als muziek in de oren! Hoe fijn zou het zijn, als ik meer tijd zou hebben om erop uit te gaan, lekker te wandelen in de natuur, meer thuis zou kunnen zijn met mijn dochter (toen nog in de buik). Niet eerder voelde ik me zo aangetrokken en zo vastberaden om hiermee aan de slag te gaan.

Al snel merkte ik dat de aangeboden trainingen erg vanuit het hoofd waren opgezet. Weinig bezieling en ik voelde me totaal niet aangetrokken. Ik hielp toen al een tijdje de vrouwen uit mijn mastermindgroep met het opzetten van hun trajecten en online trainingen via een methode die ik voor mezelf ontwikkeld had. Waarin je vanuit heel veel gemak en plezier vanuit je essentie een volledige blauwdruk voor je training kon maken. Ik kreeg daar zoveel energie van dat ik besloot dit door te zetten, en zo startte VONK. Hét inspiratie platform!

Ben jij een van die ondernemende vrouwen die klaar is voor meer vrijheid, impact en inkomen?

Omdat ik zeker weet dat je hier écht direct waarde uit kan halen, bied ik jou deze training eenmalig aan. Zodat je direct die helpende stappen in je bedrijf kan gaan zetten.

Vonk vrijheid methode

normaal €97,-

Alleen nu voor jou:

€ 27,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben nog geen officieel zelfstandig ondernemer, is dat een probleem?

Nee dat is geen probleem. Het is wel handig dat je een idee hebt van je hoofd dienst, zodat je van hier uit kan beredeneren welke andere diensten je zou kunnen leveren.

 

Hoeveel tijd ben ik er ongeveer mee kwijt?

Inclusief opdrachten 1,5-2 uur

Krijg ik ook werkboeken?

Yes, je krijgt een werkboek dat je kunt gebruiken voor het uitwerken van jouw oefeningen.

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt toegang voor 1 jaar. Ik zet deze tijdslimiet express zodat je extra motivatie hebt om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Heb je dit eenmaal gedaan? Dan kan je aan de hand van het werkboek deze formule nog talloze keren herhalen.

Wat nou als het me alleen niet lukt?

Ik sta natuurlijk altijd voor je klaar om je verder te helpen. Kom je er alleen niet uit? Of wil je meer begeleiding? Dan kan je altijd hier een inspiratie gesprek inplannen.