Van dobberen door teveel opties naar

kiezen met gemak

 

Speciaal voor ondernemers ontwikkelde ik de ‘Kickstart methode‘.

Via deze methode begeleid ik je om uit je hoofd, en vanuit je hart jouw unieke (bedrijfs)route uit te stippelen.

Waaronder in 1 dagdeel de blauwdruk van jouw unieke methodiek blootleggen, waarmee je direct jouw eigen online training kan gaan maken. 

Zonder hard te werken. Vanuit ease en met heel veel plezier.

 

 

Ben jij ook klaar voor heldere acties en een duidelijke Roadmap?

 

 

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’. (Klik hier voor de VIDEO review)

Marjolein Stokker - GZ-psycholoog en eigenaar van 'Zuiverst'

Vonk voor jou

Je dagen zitten vol, je werk bestaat met regelmaat uit dezelfde processen en ergens vraag je je af of dit nou precies is wat je uit je bedrijf zou willen halen… Wat je zeker weet is dat je meer impact wil maken, maar je wil ook minder sleur en meer vrijheid ervaren.

En hoe gaan die 2 nou hand in hand? Iedere keer als je erover nadenkt schiet je weer in je hoofd, en merk je dat je vastloopt. Zonde, want je hebt zoveel te delen! Wist je nu maar precies welke route of training de beste zou zijn voor jouw bedrijf….

vonk voor ondernemers

Dit is wat we gaan aanpakken bij de KICKSTART. Ik help je uit je hoofd en in je hart.

In 1 dag zet jij jouw unieke route neer. Vanuit deze route stromen jouw acties/ jouw programma als logisch gevolg én spring je uit de markt met jouw unieke aanbod.

Zodat je zo snel mogelijk daadwerkelijk kan gaan genieten van meer vrijheid, impact en inkomen in jouw bedrijf.

Michela na het Kickstart traject voor kennisondernemers 

Na mijn Kickstart traject van 3 maanden heb ik een super unieke en kloppende training staan. Ik vond het heel fijn dat het los was van alle regels die ik normaal aanhoud, juist daarom heb ik een ander en uniek resultaat bereikt! Absoluut een aanrader!

Wat is het plan?

Als steeds zelf doorploeteren je niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, is het allicht tijd voor een andere aanpak… Alle antwoorden en kennis zitten al in je, daar ligt het probleem niet. Dus:

  • kan je wel een handje hulp gebruiken bij het intappen op jouw eigen kennisbank?
  • ben je klaar om eindelijk duidelijk te weten wat jouw unieke route in jouw business is?
    (f*ck al die standaard marketing trucjes)
  • Ben je klaar met dobberen en wil je vanuit helderheid jouw acties kunnen kiezen wat jou (en daarmee jouw bedrijf) het beste dient?

Stuur me dan een bericht voor een vrijblijvende inspiratie gesprek

of boek hem direct zelf online in. Ik zie je graag!

Heyy wat leuk dat je komt kijken op de VONK academy!

Als eerste een warm welkom! Neem rustig de tijd om lekker rond te struinen. Wil je graag geinspireerd worden over de onderwerpen 'persoonlijk leiderschap' en/of  '(online) ondernemerschap' Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of volg de VONK academy op Instagram

You have Successfully Subscribed!